Woning pimpen

Verkopen of verhuren , maar dat lukt (nog) niet?

Door uw woning te pimpen, kunt u met relatief weinig middelen uw woning aantrekkelijk maken voor verhuur/verkoop.

Wilt u uw woning verkopen of verhuren maar lukt dit niet? Uw woning een goede opknapbeurt geven kan mensen over de streep halen om het wel te kopen of wellicht te huren tegen een betere prijs. Het ziet er simpelweg beter uit in de etalage en dat verkoopt/verhuurt beter.

Een voorbeeld:
Een woning van 30/35 jaar oud, waar weinig aan gedaan is. De woning heeft een donkere uitstraling: schrootjes, donker metselwerk, donker schilder/lakwerk, donkere keuken, donkere badkamer en tegels.

foto voor pagina 3 foto voor pagina 4

De donkere kleuren schrikken veel kopers/huurders af. Hierdoor haalt het de prijs naar beneden. Door samen te kijken naar de mogelijkheden voor verbetering (met relatief weinig middelen) kunnen we een goede prijsindicatie maken om uw woning weer aantrekkelijk te maken. Vervolgens kunnen we diverse offertes opvragen zodat u altijd een goede prijs betaalt en kunnen wij ervoor zorgen dat u zelf niets hoeft te doen.

U kunt natuurlijk zelf beslissen wat u wel en niet veranderd wilt zien.

U kunt zelf door met uw eigen werk, wij regelen voor u dat het pand weer een goede uitstraling krijgt waar de kopers/huurders warm voor open.

Doormiddel van een (kleine) investering is het echt mogelijk uw woning verkoopbaar/verhuurbaar te maken. Dat realiseren wij voor u. Laat ons een kostenraming maken en verbeter uw woning.

Natuurlijk is dit alles ook mogelijk voor kantoor- en winkelpanden.

Mogen wij u helpen?